Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schaap dood en vrouw gewond na botsing

Toegevoegd: 04-01-2007, 23.36 uur
Door: Politie Zeeland
THOLEN - Omstreeks 22.57 uur gisteravond is een schaap overleden ten gevolge van een aanrijding.

Een 43-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Broekseweg in Tholen toen hij plotseling een kudde van zo’n vijftig schapen voor zich zag opdoemen.

Hij trachtte nog krachtig te remmen, maar kon een schaap toch niet meer ontwijken. Achter hem reed een 29-jarige vrouw uit Hellevoetsluis in haar auto.

Zij zag het tafereel te laat en ging ook nog vol in de remmen, maar reed toch achterop de auto van de 43-jarige. Haar auto werd total loss verklaard en de vrouw zelf werd met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De schapen zijn door de eigenaar, een man uit Halsteren, weer in hun weiland teruggezet. Het is niet bekend hoe de schapen op de weg terecht zijn gekomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren