Weerbericht:
Rustig najaarsweer. Vandaag vooral in het noorden bewolkt. Morgen veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt via afrit de snelweg terug op

Toegevoegd: 26-09-2020, 11.36 uur
Bij een tankstation was door de storm een boom omgevallen, waardoor de oprit naar de snelweg was geblokkeerd.
Bij een tankstation was door de storm een boom omgevallen, waardoor de oprit naar de snelweg was geblokkeerd.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEER ARENDSKERKE - Een Duitse automobilist heeft vrijdagavond op de A58 bij 's-Heer Arendskerke zijn rijbewijs moeten inleveren omdat hij zich gevaarlijk gedroeg.


In de buurt van een tankstation was door de storm een boom omgevallen, waardoor de oprit naar de snelweg was geblokkeerd. Agenten raakten hierover met een automobilist in gesprek. Plotseling zagen zij dat hij tegen de richting in langs het tankstation en tegengesteld de afrit opreed.

Door het verkeer op de snelweg en een auto, welke juist afsloeg, ontstonden gevaarlijke situaties. De agenten wisten hem net voor de rijbaan van de snelweg aan de kant te zetten. Tegen de 44 -jarige man uit Düsseldorf werd proces-verbaal opgemaakt. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750