Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Flinke schade bij aanrijding Nieuw-Namen

Toegevoegd: 27-09-2020, 18.53 uur
De betrokken auto's raakten zwaar beschadigd.
De betrokken auto's raakten zwaar beschadigd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Bij een aanrijding in Nieuw-Namen zijn zondagmiddag twee Belgische personenauto’s flink beschadigd geraakt.


De auto’s kwamen rond 15.30 uur met elkaar in botsing bij de kruising van de Langestraat en de Petrusstraat, vlakbij de grens met België. Volgens de politie was er sprake van lichtgewonden maar hoefde er niemand met de ambulancedienst mee naar het ziekenhuis. “Gezien de schade aan de auto’s een wonder”, aldus de politie.

Een Vlaams bergingsbedrijf heeft de beide auto’s getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
daniele rodriguez (28-9-2020 om 19:05)
Ik woonde 7 jaar op de hoek van de langestraat op nummer 2 en de petrusstraat, en ik kan zeggen dat er ongelukken zijn gebeurd, het is een kruispunt en de chauffeurs respecteren de voorrang niet .
Burger (27-9-2020 om 21:15)
In die polders rijden ze altijd belachelijk hard. Als fietser daar al paar keer bijna aangereden. Plaats maar flitspalen aub dan leren ze het wel af.