Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Man lichtgewond bij steekincident Heinkenszand

Toegevoegd: 27-09-2020, 21.54 uur
De gewonde is behandeld bij de huisartsenpost.
De gewonde is behandeld bij de huisartsenpost.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In Heinkenszand is zondagavond een man lichtgewond geraakt bij een steekincident. Er zijn twee arrestaties verricht, zo meldt de politie.


Volgens de politie werd het slachtoffer in zijn been gestoken en vond het steekincident rond 20.20 uur plaats. De ambulancedienst kwam ter plaatse bij een woning aan de Zangvogelstraat maar constateerde dat vervoer naar het ziekenhuis niet nodig was. De persoon is wel voor verdere behandeling naar de huisartsenpost (HAP) gegaan.

De politie heeft rond 21.30 uur twee vermoedelijke daders gearresteerd. De auto waarin ze reden is in beslag genomen. Het onderzoek naar het incident loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (27-9-2020 om 22:39)
Een dorp wat altijd veilig was, jammer
Cookie-instellingen beheren