Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekincident bij vechtpartij na zakelijk geschil

Toegevoegd: 28-09-2020, 11.19 uur
De auto van de verdachten werd in Middelburg tot stoppen gebracht.
De auto van de verdachten werd in Middelburg tot stoppen gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Het steekincident gisteravond in Heinkenszand had vermoedelijk te maken met een zakelijk geschil. Dat meldt de politie na een eerste onderzoek.


Bij de Stenevate kreeg het slachtoffer, een 38-jarige man uit Heinkenszand, rond 20.20 uur ruzie met twee andere mannen. Er ontstond een worsteling en het slachtoffer werd in zijn been gestoken. Hij wist te ontkomen en waarschuwde een minuut of 10 later de politie. Die kwam vervolgens, net als de ambulancedienst, naar de Zangvogelstraat. De man hoefde niet mee in de ambulance. Hij heeft zich wel laten behandelen bij een huisartsenpost (HAP).

Onder de dienstdoende agenten werd het signalement van de daders en hun vluchtauto verspreid. Het voertuig werd rond 21.30 uur waargenomen in de buurt van Middelburg. Vervolgens werd de auto aan de kant gezet bij de Stromenweg in Middelburg. De twee inzittenden, Vlissingers van 44 en 46 jaar oud, werden vervolgens aangehouden. Het duo werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Zij zitten nog vast en worden vandaag verhoord.

De auto werd voor verder onderzoek getakeld door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (28-9-2020 om 15:36)
Dit los je dan maar op door met een mes te steken! Laag en minderwaardig!
Cookie-instellingen beheren