Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ook vandaag nog geblust bij caravanopslag

Toegevoegd: 28-09-2020, 16.57 uur
Rond 01.50 uur vannacht kon het sein 'brand meester' worden gegeven.
Rond 01.50 uur vannacht kon het sein 'brand meester' worden gegeven.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer is ook vandaag nog aan het blussen geweest op de plaats waar vannacht in Burgh-Haamstede een caravanopslag in vlammen opging.


Vanochtend rond 08.35 uur werd de brandweer van Burgh-Haamstede al ingezet om een nacontrole te doen bij de afgebrande loods aan de Serooskerkseweg (N57). Een half uur later werd ook nog een waterwagen opgeroepen. Ook 's middags is nageblust. Rond 13.40 uur moest zelfs een tweede tankautospuit ter plekke komen zodat formeel weer sprake was van 'middelbrand'.

De brand in de loods van circa 110 meter lang en 50 meter breed werd rond 23.25 uur ontdekt. Al snel werd duidelijk dat de loods al volledig in brand stond. Daarom werd binnen tien minuten na de eerste melding al 'zeer grote brand' afgekondigd. Na aankomst werd met succes ingezet op het voorkomen van overslag naar andere panden. Er raakte ook niemand gewond. Rond 01.50 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren