Weerbericht:
Brede opklaringen en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt gezondheidscentrum Vlissingen binnen

Toegevoegd: 29-09-2020, 01.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond laat een personenauto gezondheidscentrum De Keien binnengereden. Er zijn meerdere personen gewond geraakt en er is een flinke ravage ontstaan.


De auto, met daarin zeker drie personen, reed rond 23.55 uur tegen de gevel van een pand aan de Hermesweg. Er ontstond een grote ravage en alle drie de personen liepen verwondingen op. ​De brandweer van Vlissingen kwam ter plaatse om de situatie bij het pand te onderzoeken. Rond 00.40 uur kon de brandweer inrukken. Een bouwkundige is opgeroepen om een verder plan van aanpak te maken.

Er zijn ambulanceteams ter plekke gekomen om de gewonden te helpen. Eén van de slachtoffers is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De andere twee personen konden ter plaatse worden behandeld. Eén van hen is meegenomen door de politie. Van zeker één van de betrokkenen heeft de politie een blaastest afgenomen. Ook is een speekseltest uitgevoerd.

De politie heeft het terrein afgezet en doet onderzoek. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar vermoedelijk kwam de auto met hoge snelheid vanaf de Nieuwe Vlissingseweg. De auto reed vervolgens via de Hermesweg het terrein van het gezondheidscentrum op om vervolgens tegen de gevel van het pand tot stilstand te komen. In het gebouw was niemand aanwezig toen het ongeluk plaatsvond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik dus (29-9-2020 om 12:32)
Voor eeuwig zijn rijbewijs innemen, druks en verkeer gaat niet samen. de rest van zijn leven beslag leggen op al zijn inkomsten om deze mega schade te betalen. Verzekering gaat natuurlijk niet betalen voor het wangedrag van zulke losers.
Grote Smurf (29-9-2020 om 12:05)
Laatst waren twee witte Volkswagen Golf's aan het racen op de Burgemeester Van Woelderenlaan met een dodelijke afloop voor een vrouw in een rolstoel. Deze Golf kwam ook uit omgeving Rotterdam? De bestuurder en een andere passagier komen uit Spijkenisse. Zou dit dan niet die andere witte Golf kunnen zijn die gezocht werd? Beide ongevallen onder invloed en hoge snelheid. Dat zou super zijn! Iig gaat de verzekering deze roekeloze bestuurder financieel niet bijstaan als hij onder invloed reed. Plus een drugsvondst, dus vermoedelijk dealers.
een inwoner (29-9-2020 om 11:23)
Alles. Alles ZELF laten betalen . Je weet van te voren waar je mee bezig ben ||
Mijn mening (29-9-2020 om 08:34)
Dit is ongeveer onmogelijk om voor elkaar te krijgen. Zal zeker weer zo'n mafkees zijn.
Kees (29-9-2020 om 08:33)
Flinke straf is gepast en de kosten voor hun.wat een verrijking en stoere jochies om dit te presenteren.
Peter (29-9-2020 om 07:21)
Tijd on weer te gissen naar de oorzaak