Weerbericht:
Brede opklaringen en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt gezondheidscentrum Vlissingen binnen

Toegevoegd: 29-09-2020, 01.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond laat een personenauto gezondheidscentrum De Keien binnengereden. Er zijn meerdere personen gewond geraakt en er is een flinke ravage ontstaan.


De auto, met daarin zeker drie personen, reed rond 23.55 uur tegen de gevel van een pand aan de Hermesweg. Er ontstond een grote ravage en alle drie de personen liepen verwondingen op. ​De brandweer van Vlissingen kwam ter plaatse om de situatie bij het pand te onderzoeken. Rond 00.40 uur kon de brandweer inrukken. Een bouwkundige is opgeroepen om een verder plan van aanpak te maken.

Er zijn ambulanceteams ter plekke gekomen om de gewonden te helpen. Eén van de slachtoffers is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De andere twee personen konden ter plaatse worden behandeld. Eén van hen is meegenomen door de politie. Van zeker één van de betrokkenen heeft de politie een blaastest afgenomen. Ook is een speekseltest uitgevoerd.

De politie heeft het terrein afgezet en doet onderzoek. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar vermoedelijk kwam de auto met hoge snelheid vanaf de Nieuwe Vlissingseweg. De auto reed vervolgens via de Hermesweg het terrein van het gezondheidscentrum op om vervolgens tegen de gevel van het pand tot stilstand te komen. In het gebouw was niemand aanwezig toen het ongeluk plaatsvond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.P. (29-9-2020 om 04:51)
Ik ben al bang als er zo'n golf achter me zit!