Weerbericht:
Een enkele bui en vanavond nog veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt gezondheidscentrum Vlissingen binnen

Toegevoegd: 29-09-2020, 01.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond laat een personenauto gezondheidscentrum De Keien binnengereden. Er zijn meerdere personen gewond geraakt en er is een flinke ravage ontstaan.


De auto, met daarin zeker drie personen, reed rond 23.55 uur tegen de gevel van een pand aan de Hermesweg. Er ontstond een grote ravage en alle drie de personen liepen verwondingen op. ​De brandweer van Vlissingen kwam ter plaatse om de situatie bij het pand te onderzoeken. Rond 00.40 uur kon de brandweer inrukken. Een bouwkundige is opgeroepen om een verder plan van aanpak te maken.

Er zijn ambulanceteams ter plekke gekomen om de gewonden te helpen. Eén van de slachtoffers is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De andere twee personen konden ter plaatse worden behandeld. Eén van hen is meegenomen door de politie. Van zeker één van de betrokkenen heeft de politie een blaastest afgenomen. Ook is een speekseltest uitgevoerd.

De politie heeft het terrein afgezet en doet onderzoek. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar vermoedelijk kwam de auto met hoge snelheid vanaf de Nieuwe Vlissingseweg. De auto reed vervolgens via de Hermesweg het terrein van het gezondheidscentrum op om vervolgens tegen de gevel van het pand tot stilstand te komen. In het gebouw was niemand aanwezig toen het ongeluk plaatsvond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (30-9-2020 om 07:42)
Die reacties weer! Jullie zouden moeten solliciteren aangezien jullie alles beter weten! Die 2 witte autos op de burg woelderenlaan waren 5 DEURS! En dat gezeik over "valt vast niks te halen maar wel dure auto blablabla" die auto is missxhien geleend van zn moeder? Maar jullie weten alles al zoooo goed misselijke mensen!
Edk (30-9-2020 om 06:20)
Iedereen die in de buurt van de Nieuwe Vlissingseweg woont weet dat daar s avonds geraced wordt. Het verbaasd mij niet dat is gebeurdt.
@Bas (29-9-2020 om 23:06)
@Bas. Feit is dat deze bestuurder heel erg hard reed. Feit is dat deze bestuurder onder invloed was van drug. En jij wilt dit goed praten en ontkennen ?
Bas (29-9-2020 om 20:15)
Hoi, wat zijn er hier weer veel thuis werkende rechters op dit forum. Zijn jullie allemaal door de recherche gevraagd om Schuldvraag en vooral aannames te doen, betreffende de daders. Gelukkig zijn er geen doden gevallen.
Kees (29-9-2020 om 19:59)
@adri houd daar aub over op, mensen kunnen niet eens goed een rotonde nemen, vooral die nieuwe in Vlissingen. Die mensen zouden eens drugs of alcohol moeten gebruiken. On; Schandalig dat je dit voor elkaar krijgt. Zoals veel al zeggen, grote kans dat deze bestuurder de zelfde is van enkele maanden terug.
Adri (29-9-2020 om 15:00)
Is natuurlijk ook best wel een dingetje ook: autorijden. Is niet voor iedereen weggelegd…...