Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die tegen gevel Vlissingen reed aangehouden

Toegevoegd: 29-09-2020, 10.46 uur
De 22-jarige Vlissingse bestuurder is aangehouden.
De 22-jarige Vlissingse bestuurder is aangehouden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die gisteravond laat in Vlissingen tegen de gevel van een gezondheidscentrum in Vlissingen reed, verkeerde vermoedelijk onder invloed. Hij is aangehouden, zo meldt de politie vanochtend.


De 22-jarige Vlissinger reed rond 23.55 uur op de Nieuwe Vlissingseweg. Door onbekende oorzaak schoot hij via de berm de Hermesweg op om vervolgens een zeker 150 meter verder tegen de gevel van gezondheidscentrum De Keien tot stilstand te komen. Er ontstond een flinke ravage en alle drie de personen liepen letsel op. Eén van de drie, een 21-jarige Vlissingse passagier, moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. De anderen - de bestuurder en een 23-jarige passagier uit Spijkenisse - konden ter plaatse worden behandeld door de ambulancedienst.

Omdat werd vermoed dat de bestuurder onder invloed had gereden werden een drugs- en een blaastest afgenomen. Ook is een bloedproef gedaan zodat in een laboratorium definitief kan worden vastgesteld of en zo ja, in welke mate, er sprake was van middelengebruik. De bestuurder wordt ook verdacht van hennepbezit. De politie nam ongeveer 49 gram hennep in beslag. De auto werd in beslag genomen voor technisch onderzoek. De verdachte zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (30-9-2020 om 07:17)
Wat kan een mens toch stom doen als je de ravage ziet van de auto die een gebouw binnen is gereden door te veel gedronken, je weet nu als 22 jarige waar je eerste maanden voor kan gaan werken
Peter (30-9-2020 om 01:20)
Wat een reacties weer, even voor de duidelijkheid: De racers die de vrouw in rolstoel hadden aangereden zijn gepakt, er wordt helemaal niemand aan een lantaarnpaal gebonden voor straf en ja uiteraard wordt de bestuurder verecht; maar wel hier in Nederland op een fatsoenlijke manier en niet op een of andere ISIS achtige manier ok?
Jay (29-9-2020 om 17:50)
Zal helaas weer iemand zijn die niet te plukken is... toch altijd bijzonder dat er mensen in vrij recente wagens rijden en als er iets gebeurd en ze moeten betalen dat er nergens een cent te vinden is bij dit soort gevallen...
R (29-9-2020 om 17:44)
Vastbinden die gasten aan een lantaarnpaal op t stadhuisplein voor n week. Kan iedereen zien wie nu de echte problemen geven in een stad. En alles zelf betalen. Voorschieten door verzekeraar en zelf elke cent afbetalen met rente. En z'n leeftijd in stokslagen
Mijn mening (29-9-2020 om 14:41)
Als hij onder invloed ALLES laten vergoeden uit eigen zak.
jacob (29-9-2020 om 13:04)
Gelukkig heeft hij zichzelf in de problemen gebracht. Als hij inderdaad onder invloed heeft gereden mag hij alles zelf betalen. Maar ervan leren? denk het niet dus een hele hoge boete en een levenslang rijverbod.