Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing auto's en vrachtwagen

Toegevoegd: 29-09-2020, 17.03 uur - Update: 29-09-2020, 17.35 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een botsing tussen twee personenauto's en een vrachtwagen is vanmiddag bij Nieuwdorp flink wat schade ontstaan. Er is niemand gewond geraakt.‚Äč


De aanrijding vond rond 15.45 uur plaats op de Frankrijkweg tussen het viaduct van de N254 en restaurant Landlust. De twee personenauto's raakten elkaar en één van de voertuigen raakte de dieplader, waarmee een boot werd vervoerd. Zowel de politie als de brandweer als de ambulancedienst zijn ingezet.

De bestuurder van de auto die de vrachtwagen raakte, is door de ambulancemedewerkers nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek echter niet nodig. In de andere personenauto zat een vrouw. Zij bleef ongedeerd. Datzelfde gold voor de bestuurder van het convoi exceptionnel.

De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om de situatie vast te leggen. De vrachtwagen liep geen (grote) schade op. De BMW die tegen de vrachtauto reed liep flink wat schade op. Bergingsbedrijf Kuzee werd opgeroepen om deze te takelen.  Het andere voertuig, een witte Fiat, had lichte schade aan de voorzijde. 

De weg was vanwege het ongeluk rond 17.35 uur nog altijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren