Weerbericht:
Bewolkt, vanavond kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Oefening militairen in havengebied Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 30-09-2020, 13.09 uur
Oefening militairen in havengebied Vlissingen-Oost
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Defensie oefent vandaag vanaf het einde van de middag in het havengebied Vlissingen-Oost. Dat meldt de gemeente Borsele.


Volgens de gemeente zal er geoefend worden door een veiligheidsdienst van de Koninklijke Marine. De oefening begint rond 16.00 uur en vindt plaats in het kader van training van militairen, zo laat de gemeente weten.

Wat er precies geoefend zal worden, is niet bekendgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria Wilbrink (2-10-2020 om 13:45)
waarom wel oefenen in Vlissingen maar niet hier willen wonen en Vlissingen opschepen met veel schuld nadat alles geregeld was. Schandalig vind ik het nog steeds.
Douwe dabert (30-9-2020 om 22:12)
Hoop dat ze zeeland ontdoen van het gespuis wat hier rond loopt.
Jacob (30-9-2020 om 21:51)
Mariniers komen echt niet in onze mooie Provincie oefenen. Zijn ze te ver van huis. Over de hele wereld inzetbaar is veranderd in behalve in Zeeland is eraan toegevoegd
Ko (30-9-2020 om 18:56)
@W.S.M. ( Tim ) Fakkeldij Weer wat geleerd. Ik maar denken dat de mariniers niet naar Zeeland willen, omdat het hier toch wel een uithoek is. Maar nu blijkt het hier te gevaarlijk. Gelukkig dat er zulke slimme mensen als u zijn. Kunnen we nog veel van leren. Bedankt!
klara (30-9-2020 om 18:55)
hallo Tim, deze mensen hebben natuurlijk een heel groot punt, want wie gaat er naar een saaie redelijk crimenele stad (je) verhuizen en daarbij al je vrienden , goede buren etc. achterlaten maar gelukkig , de jankerds krijgen een zware criminelen rechtbank ( SP, d666)
Will (30-9-2020 om 17:32)
oefenen in Doorn, en anders eerst toestemming aan de vrouw vragen, van ons mogen zij weg blijven.
Cookie-instellingen beheren