Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij botsing op Deltaweg Goes

Toegevoegd: 30-09-2020, 14.54 uur
Eén van de voertuigen is door een bergingsbedrijf weggesleept.
Eén van de voertuigen is door een bergingsbedrijf weggesleept.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de Deltaweg (A256) in Goes is vanmorgen de nodige vertraging ontstaan na een ongeluk tussen twee voertuigen. Er raakte niemand gewond.


Rond 09.50 uur vond er op de kruising met de ’s-Heer Hendrikskinderendijk een botsing plaats tussen twee voertuigen. Door de aanrijding ontstond de nodige schade. Er is een ambulance ter plaatse geweest, die de betrokkenen heeft onderzocht. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Eén van de voertuigen is door een bergingsbedrijf weggesleept. Over de toedracht van de aanrijding is nog niks bekend gemaakt. Het ongeluk zorgde voor vertraging op de Deltaweg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maartje (1-10-2020 om 19:21)
De stoplichten werkten niet op het moment van het ongeluk. Stonden maar paar auto's voor mij toen het gebeurden
hin cent tevee eej (1-10-2020 om 12:03)
toch wel veel ongelukken daar op die kruising waar toch duidelijke verkeerslichten zijn, werken die soms weer niet goed meer ? Goes bezuinigd nog al wat op dat soort installaties namelijk
Arie (1-10-2020 om 10:10)
Op dit kruispunt staan verkeerslichten! Duidelijk dat 1 van die voertuigen door rood is gereden. Een andere verklaring als deze heb ik niet.
Cookie-instellingen beheren