Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Gezonken auto met mogelijk slachtoffers ontdekt

Toegevoegd: 01-10-2020, 10.51 uur - Update: 01-10-2020, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - In het water bij de Dijkgraaf A.M.Gelukweg in Vrouwenpolder is door duikers een auto aangetroffen  met daarin mogelijk nog één of meer inzittende(n).


De vondst is vanochtend rond 10.40 uur door de politie Zeeland-West-Brabant gemeld. Er wordt nader onderzoek gedaan in samenwerking met de Landelijke Eenheid en het Landelijk Team Onderwaterzoekingen.

Het is niet bekend hoe lang de auto al in het water ligt. Meer details zijn ook nog niet bekend. "Over de omschrijving van de auto doen we voorlopig geen mededelingen. We houden momenteel nog verschillende scenario's open", zo laat de politie weten.

Later meer.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ajl (1-10-2020 om 17:55)
Sommige mensen snappen kennelijk niet wat er bij zo’n onderzoek komt kijken. En het wil ook niet zeggen dat iedere auto dubbel bemenst was.
P (1-10-2020 om 16:54)
Waarom hier zoveel politie bij moet zijn is mij een raadsel??? Er zijn toch ook nog wel andere dingen te doen lijkt mij.
Cookie-instellingen beheren