Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Gezonken auto met mogelijk slachtoffers ontdekt

Toegevoegd: 01-10-2020, 10.51 uur - Update: 01-10-2020, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - In het water bij de Dijkgraaf A.M.Gelukweg in Vrouwenpolder is door duikers een auto aangetroffen  met daarin mogelijk nog één of meer inzittende(n).


De vondst is vanochtend rond 10.40 uur door de politie Zeeland-West-Brabant gemeld. Er wordt nader onderzoek gedaan in samenwerking met de Landelijke Eenheid en het Landelijk Team Onderwaterzoekingen.

Het is niet bekend hoe lang de auto al in het water ligt. Meer details zijn ook nog niet bekend. "Over de omschrijving van de auto doen we voorlopig geen mededelingen. We houden momenteel nog verschillende scenario's open", zo laat de politie weten.

Later meer.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AJL (3-10-2020 om 19:25)
@Moeder, Nieuwsgierig ?? Natuurlijk is het allang bekend wie er in de auto zat. Als je goed naar de foto's gekeken had was het misschien opgevallen dat de kentekenplaat mooi schoon was ten opzichte van de rest van de auto, m.a.,w. voordat de auto uit het water kwam was de eigenaar al bekend. Maar niet iedereen hoeft te weten wie het was.
Moeder (3-10-2020 om 17:10)
Twee dagen later en nóg niet bekend wie het zijn/waren??
Rianne (3-10-2020 om 09:08)
Veel politie? Moet het dan niet onderzocht worden hoe deze auto in het water is beland? Hebben de nabestaanden geen recht om te weten wat er gebeurd is? Het zal je kind maar zijn. Altijd dat gezeur over veel politie. Sterkte aan de nabestaanden van deze persoon of personen.
ger (3-10-2020 om 07:25)
sjonge veel politie?? Het is niet niks om daar de boel veilig te stellen voordat onnozele zich er mee gaan bemoeien.
Slingenberg (2-10-2020 om 14:59)
Veel politie, drie auto's, waarvan in ieder geval één van de Hulp Officier van Justitie, daarnaast waarschijnlijk de patrouille die de melding ontving en de politie te water. De mensen die vinden dat er te veel politie is, vinden het handiger om geen onderzoek te doen, de familie dus niet in te lichten etc.
een inwoner (1-10-2020 om 19:18)
Nou ik zat me ook aftevragen .Waarom zoveel politie ?? IS my ook een raadsel .????
Cookie-instellingen beheren