Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde steekpartij is beveiligingsmedewerkster

Toegevoegd: 01-10-2020, 17.42 uur
De politie hield een 18-jarige man aan als verdachte.
De politie hield een 18-jarige man aan als verdachte.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

GOES - Eén van de personen die gisteravond gewond raakte bij de steekpartij op de kermis in Goes is een beveiligingsmedewerkster. De andere gewonde is de persoon die als verdachte werd aangehouden.


Volgens de politie kwamen rond 22.30 uur meerdere meldingen binnen dat op het kermisterrein aan de Da Vinciweg een vechtpartij gaande was. Bij de vechtpartij zou iemand met een mes betrokken zijn. Ter plaatse troffen agenten de gewonde beveiligingsmedewerker aan. Zij had mogelijk een messteek en moest door de ambulancedienst naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een 18-jarige jongen uit Middelburg werd aangehouden als verdachte. Ook hij was gewond en daarom heeft de politie hem, net als de beveiligingsmedewerkster, nog niet uitgebreid gehoord. Het mes dat de Middelburg bij zich had is door beveiligers van hem afgepakt en ter inbeslagname afgegeven aan de politie.

De aanleiding van de vechtpartij is nog niet bekend. Zowel de aangehouden verdachte als de medewerkster zijn slechts kort gehoord, omdat zij allebei in het ziekenhuis behandeld moesten worden aan hun verwondingen. Het politie-onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren