Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Behandeling zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen in november

Toegevoegd: 01-10-2020, 19.52 uur
Behandeling zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen in november
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdag 13 november krijgen de twee verdachten in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak eindelijk te horen waar ze aan toe zijn. Het onderzoek is inmiddels afgerond, mede door de 'beloofde' verklaring van de Terneuzense T. D. (43).


Het wachten was voornamelijk op haar verklaring. Telkenmale beloofde ze te verklaren en even zovele keren kwam daar niets van terecht. Op de regiezittingen schitterde ze door afwezigheid en haar advocate liet het eveneens diverse keren afweten. Nog maar kort geleden heeft D. dan toch eindelijk verklaard. In een twee minuten durend gesprek met de politie zei ze niets te willen verklaren. Voor de rechtbank was dat ook dat een verklaring en daarmee was de kous af.

Samen met haar 47-jarige vriend de Aardenburger P. P. worden ze verdacht van uitbuiting, mensenhandel, verkrachting, kinderporno en ontucht met de twee dochters van de Terneuzense. Een ander zou zijn gebeurd van 2008 tot medio 2019, waarbij een van de dochters voor de seks werd meegenomen naar parenclubs en parkeerplaatsen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (3-10-2020 om 07:19)
voor zulk tuig is er geen straf zwaar genoeg in het zogenaamde "rechtssysteem" in de NL.
jacob (2-10-2020 om 09:05)
Dan maar geen verklaring en voor minimaal 20 jaar de bajes in het is gewoon tuig van de richel. Als je dat met kinderen doet, en nog wel ook met haar eigen kinderen, verdien je geen plaats in de maatschappij.
ZvL078 (1-10-2020 om 23:59)
Het is Gewoon te walgelijk voor Woorden .. doodzwijgen of dood schtn