Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: 'Kermis Goes is vol, kom een andere keer'

Toegevoegd: 03-10-2020, 21.16 uur
Politie: 'Kermis Goes is vol, kom een andere keer'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De kermis bij het Da Vinciplein in Goes is vol. De politie roept mensen daarom op om vanavond niet meer naar de kermis te komen.


Volgens de politie is de grens van het maximale bezoekersaantal van 1.500 bereikt. Het maximum aantal bezoekers werd ingesteld om ook in deze coronatijd de kermis veilig te kunnen laten verlopen. Beveiligers houden toezicht op het aantal aanwezigen.

Volgens de politie kunnen mensen zich nog wel bij de poort van de kermis melden maar kan de wachttijd hier oplopen tot “misschien wel een uur”. “Kom niet is het advies, maar kom vooral een andere keer. Ook volgend weekend is de kermis nog in Goes”, zo zegt de politie. Ook de organisatie van de kermis bevestigt dat het te druk is op het kermisterrein. “We verzoeken u een andere dag te komen genieten van de kermis”, zo zegt de organisatie.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (6-10-2020 om 16:26)
38 besmettingen in één week tijd in Goes, verder zonder woorden.
rob oostinga (4-10-2020 om 19:21)
Stop kermis met onmiddellijke ingang. Vooral om de besmetting van kwetsbare ouderen te voorkomen Ik vind een kermis in deze tijd niet kunnen. Iedereen in Zeeland doet zijn stinkende best/intentie om besmetting van het corona virus te voorkomen. We worden nu zelfs weer opgeroepen om ons te laten vaccineren tegen griep. Gelukkig gebeurt dit op grote schaal. Kunnen we de zelfde gedrag gebruiken bij het voorkomen van verspreiding van het corona virus?
kees (4-10-2020 om 18:11)
Bizar dat er 1500 man mogen komen, de Amstel Goldrace wordt afgelast en dit kan gewoon doorgaan??
Will (4-10-2020 om 10:18)
het is gewoon bezopen, wij mogen niet eens naar de voetbal van onze kleinzoon, en daar kunnen er wel 300 staan met 1-1/2 meter uit elkaar, en normaal komen er misschien 20 .
Loes (4-10-2020 om 08:13)
probleem is dat het soms gepland staat bij mensen en de behoefte erg groot is.. zelf zie ik het nut er niet in het kost me teveel.
bert kaiser (3-10-2020 om 22:45)
goed dat die ondernemers iets kunnen verdienen
Cookie-instellingen beheren