Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Auto raakt van de weg bij Tholen, geen letsel

Toegevoegd: 04-10-2020, 00.07 uur
Na onderzoek bleek de automobilist niet gewond te zijn geraakt.
Na onderzoek bleek de automobilist niet gewond te zijn geraakt.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een auto is zaterdagavond op de Oud Vossemeersedijk tussen Tholen en Oud-Vossemeer in de bosjes terecht gekomen. Niemand raakte gewond.


Iets na half elf kwam bij de hulpdiensten de melding binnen van een verkeersongeval op de Broekseweg. Al snel bleek deze locatie niet te kloppen en werd duidelijk dat het ongeval was gebeurd op de Oud Vossemeersedijk. Hier bleek een personenauto in een bocht van de weg te zijn geraakt en in de bosjes tot stilstand te zijn gekomen.

De bestuurder van het voertuig werd door een ambulanceteam nagekeken maar bleek niet gewond te zijn geraakt. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750