Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig eenzijdig auto-ongeluk Aardenburg

Toegevoegd: 04-10-2020, 00.10 uur - Update: 04-10-2020, 11.18 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Op de Smedekensbrugge in Aardenburg is zaterdagavond een 32-jarige automobiliste gewond geraakt bij een ernstig eenzijdig auto-ongeluk.


De bestuurster van een Peugeot 206 cabrio reed rond 21.50 uur tegen een paaltje bij een wegversmalling. Een flink stuk verder kwam het voertuig tegen een boom tot stilstand. Na de melding werden twee ambulances, twee brandweerwagens en diverse politie-eenheden opgeroepen. Er werd ook een traumahelikopter gealarmeerd maar deze kwam uiteindelijk niet ter plaatse.

Het slachtoffer werd met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie was ze wel aanspreekbaar. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de zwaar beschadigde auto getakeld. De gemeente heeft het omver gereden paaltje opgehaald. De weg was anderhalf uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (4-10-2020 om 09:12)
Het zoveelste ongeluk bij die zogenaamde achterlijke "veilige wegen obstakels." Heeft er al eens iemand uitgezocht hoeveel gewonden de doden daar al door gevallen zijn
Ja-Ja (4-10-2020 om 08:42)
Die wegversmalling is ter bescherming van de bewoners. Botsing tegen boom ,die niet mee geeft. Er had ook een kwetsbare verkeersdeelnemer of voetganger kunnen zijn.Ook U !!! Botsing is zeker meer dan 50Km ,die daar is geld. Ook goed te zien, gladde banden.[Eerlijke foto] Er zal wel meer niet kloppen met bestuurder-ster. P.S. Komen jullie maar weer met commentaar op m'n stukje.
Cookie-instellingen beheren