Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer zoekt sloot af na vondst scootmobiel

Toegevoegd: 04-10-2020, 22.10 uur - Update: 04-10-2020, 22.57 uur
Door: Roland de Jomg

VLISSINGEN - Bij de Gerrit Rietveldstraat in Vlissingen is vanavond een scootmobiel in het water aangetroffen met de lichten nog aan. Er is nog gezocht naar een eventuele drenkeling maar die werd niet gevonden.


De hulpdiensten werden rond 21.50 uur gebeld met de melding dat er mogelijk iemand te water was geraakt. Twee brandweerduikteams, een hoogwerker en een tankautospuit werden vervolgens opgeroepen om hulp te verlenen.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) hebben de brandweerduikers geen persoon in het water gevonden. “Ze zijn inmiddels uit het water en gaan terug naar de kazerne. Ook de andere eenheden gaan terug”, zo laat de Veiligheidsregio weten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (6-10-2020 om 21:24)
@Joris, toch vreemd dat je alles zo mooi weet in te vullen. Jij bent ongetwijfeld paranormaal of in bezit van een glazen bol.
Sjaak (5-10-2020 om 12:35)
@joris: dat zijn wel erg veel aannames in 1 bericht.
Z van Zwendel (5-10-2020 om 12:27)
@ Joris, omdat alles waar de regering bakken subsidie in gooit gewoon een corrupt zwendeltje is ?
Michelle (5-10-2020 om 11:02)
Joris, zou het ook zo kunnen zijn dat de scootmobiel is gejat en daarna gedumpt?
Joris (5-10-2020 om 08:00)
Onlangs in Middelburg een scootmobiel tot de grond afgebrand, nu eentje te water in Vlissingen. Total-loss is de conclusie want de motor is volgelopen met water en daardoor onherstelbaar. Zo gaan klanten met de middelen om die de gemeente via de WMO verstrekt op kosten van de belastingbetaler. De meeste gemeenten komen geld tekort, voornamelijk door de hoge uitgaven voor de WMO. Rara, hoe komt dat? Als de gebruiker van deze scootmobiel echt gehandicapt was had hij/zij zich nog in de nabije omgeving van het voertuig moeten bevinden. Gebruiker is waarschijnlijk met een nat pak naar huis gelopen... Waarom dan een scootmobiel geven?
Cookie-instellingen beheren