Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Klemgereden bestuurder A58 onder invloed van drugs

Toegevoegd: 05-10-2020, 08.56 uur
De bestuurder bleek onder invloed van drugs te rijden.
De bestuurder bleek onder invloed van drugs te rijden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - Op de A58 heeft de politie zondag aan het einde van de middag ter hoogte van knooppunt Stelleplas bij Heinkenszand een personenauto klemgezet. De bestuurder bleek onder invloed van drugs te rijden.


Bij de politiemeldkamer kwamen meerdere meldingen binnen over gevaarlijk rijgedrag van een bestuurder. Het voertuig reed wisselend langzaam en hard en zwalkte over de weg. Meerdere eenheden van de politie kregen het voertuig snel in zicht. Er werd een stopteken gegeven en de zwaailichten en sirenes werden aangezet. Op dit alles reageerde de bestuur niet en reed door.

De Land Rover Range Rover Sport werd rond 18.20 uur tot stoppen gedwongen op de rijbaan richting Vlissingen, ongeveer ter hoogte van de afslag naar de Sloeweg (N62) richting de Westerscheldetunnel. Bij de actie werden zeker vijf opvallende politiewagens ingezet. Drie voertuigen zetten de auto vast via een inbox-procedure. Hierbij is aan één politieauto en de auto van de verdachte schade ontstaan.

Na onderzoek is gebleken dat de bestuurder, een 35-jarige man uit Ossendrecht, onder invloed van drugs reed. Hiervoor krijgt hij een proces-verbaal. Vanwege het voorval was de afslag naar de N62 tot circa 18.40 uur afgesloten voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (5-10-2020 om 09:46)
bravo betrokkenen. neem zijn auto maar in beslag en natuurlijk zijn rijbewijs. boete naar draagkracht zou ook niet verkeerd zijn
Mijn mening (5-10-2020 om 09:05)
Mooie actie. Ik hoop dat bestuurder zijn rijbewijs opnieuw mag gaan halen, het is tenslotte een bewuste keuze om die troep te gebruiken.