Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (14) met nepwapen op gestolen brommer

Toegevoegd: 05-10-2020, 09.08 uur
De politie is op zoek naar de eigenaar van de brommer.
De politie is op zoek naar de eigenaar van de brommer.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen weekend in Terneuzen een 14-jarige jongen aangehouden die op een vermoedelijke gestolen bromfiets reed. De politie is op zoek naar de eigenaar.


Tijdens een surveillance zagen agenten de jongen op een bromfiets rijden zonder verlichting. Volgens de politie reed hij zo gevaarlijk dat hij bijna tegen het dienstvoertuig aan botste. Hij ging er vervolgens vandoor en wist de agenten af te schudden.

Bij een zoektocht in de wijk hoorde één van de agenten de jongen in een steegje opscheppen tegen zijn vrienden dat hij zojuist bijna was gepakt door de politie. Op dat moment kon hij alsnog worden aangehouden. Tijdens de fouillering bleek hij ook een nepvuurwapen op zak te hebben.

De bromfiets waarop de jongen reed is vermoedelijk van diefstal afkomstig. De eigenaar heeft zich nog niet gemeld en de politie is hier dan ook naar op zoek. Mensen die weten van wie de bromfiets is worden ook verzocht contact op te nemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (5-10-2020 om 12:13)
je kan je als eigenaar beter niet melden, gezien de staat van de brommer, het levert je bekeuringen op
Cookie-instellingen beheren