Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in elektriciteitskast Goes

Toegevoegd: 05-10-2020, 21.33 uur
Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de kast.
Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de kast.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een felle brand heeft vanavond in Goes een elektriciteitskast volledig verwoest. Wat door oorzaak is van de brand is niet bekend.


De brand werd rond 20.20 uur opgemerkt aan het Molenplein. In eerste instantie werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand, maar later bleek het om een elektriciteitskast te gaan.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de kast. Deze is vervolgens met brandblussers geblust en afgeblust met water. De netbeheerder meldde geen stroomstoringen. Over de oorzaak van de brand is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (7-10-2020 om 16:45)
Nou sanne; misschien moet jij hem dan maar de volgende keer aanleggen als je het allemaal zo goed weet!
Sanne (6-10-2020 om 09:21)
Dat is een aansluiting voor de wooncaravans van de kermisgasten in Goes. Blijkbaar slecht aangelegd of zonder werkende beveiliging.
Wie is de Netbeheerder dan? (5-10-2020 om 22:34)
Sorry hoor, maar geen stroomstoring? In 's-Heer Arendskerke, 's Gravenpolder en Heinkenszand hebben toch echt wel problemen (ondervonden)