Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen, lokaal mist. Overdag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen van de weg, Deltaweg gestremd

Toegevoegd: 06-10-2020, 12.57 uur - Update: 20-11-2020, 02.55 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De Deltaweg (N256) is momenteel tussen Goes en Wilhelminadorp volledig gestremd vanwege een ongeval met een vrachtwagen.


Door onbekende oorzaak raakte rond 11.30 uur ter hoogte van de Oude Veerweg een Poolse vrachtauto van de weg. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. In de trailer van de vrachtwagen ligt 24 ton aluminium.

Eén rijstrook is vanwege het ongeluk gestremd maar momenteel is de Deltaweg in beide richtingen dicht. Het verkeer wordt omgeleid. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke om de vrachtwagen weer op de weg te krijgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (6-10-2020 om 15:08)
"our experience for yout safety"staat er dan op. Hoe moeilijk is het om tussen 2 lijntjes te sturen? Zou zeggen one-way ticket home.!