Weerbericht:
Vrij veel wind bewolkt en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand groepsaccommodatie Zoutelande

Toegevoegd: 08-10-2020, 05.23 uur
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - In groepsaccommodatie Huize Marja aan de Langendam in Zoutelande heeft vannacht brand gewoed. Er was niemand aanwezig dus en er is niemand gewond geraakt.


De brand in het vrijstaande pand werd rond 04.15 uur ontdekt en binnen vijf minuten werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen blusvoertuigen uit Zoutelande en Koudekerke ter plekke om te blussen. De brandweer van Middelburg assisteerde met de inzet van een ladderwagen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was de brand enige tijd uitslaand aan de achterzijde van het gebouw. Rond 05.15 uur kon de officier van dienst van de brandweer het sein 'brand meester' geven. Over de oorzaak van de brand en de ontstane schade is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger bongers (8-10-2020 om 11:01)
zonde voor pand een opvallend optrekje in het toen nog niet zo uitgegroeide zoutelande ( iedereen herkende pension marja en bar royal),heb prettige herinneringen aan pension marja en de waarschijnlijk voormalige uitbaters /eigenaren. had indertijd kennis en meer aan hanneke (hannelore) Francke.
han (8-10-2020 om 08:10)
dat was ons hotel vroeger hoop dat de schade meevalt heb het samen met mijn pa geschilderd
Cookie-instellingen beheren