Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 96 km

Vrachtwagen en bestelbus botsen bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 08-10-2020, 11.17 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een verkeersongeval in havengebied Vlissingen-Oost is vanochtend flink wat materiële schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.


Bij de kruising van de Europaweg Noord en de Finlandweg kwamen omstreeks 10.30 uur een bestelbus en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De vrachtauto had schade aan de linker voorzijde, de bestelbus liep schade op aan de rechter zijkant. Er kwam een ambulanceteam ter plekke maar geen van de betrokkenen liep letsel op.

Het verkeer werd langs de ongevalslocatie geleid. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
The special one (9-10-2020 om 08:33)
Ger en grote smurf, tjonge jonge verkeersdeskundigen. Waren jullie erbij? Lijkt eerder dat bestelbus te ver naar rechts stond zoals zo vaak gebeurt daar. Maak t dagelijks mee,al vaak bijna aanrijdingen gehad. Gezien de schade ist een rakelingse tik geweest, anders had de vrachtwagen het busje wel een beuk verkocht met meer schade en eventueel gewonde. Lampen gaan alleen op rood wanneer trein nadert.
ger (8-10-2020 om 20:23)
rij daar bijna dagelijks, sommige willen niet remmen als licht net op rood springt of zelfs al staat, botsingen zullen wel vaker gebeuren daaro heb al heel wat bijna ongelukken op die kruising gezien ook de fietsers zijn heel vaak kleurendoof...
Grote Smurf (8-10-2020 om 15:41)
De oorzaak is natuurlijk wel duidelijk gezien het spoor die de vrachtwagen door de berm heeft getrokken nadat deze moest uitwijken voor de bestelbus die van links kwam. Welke van de twee had rood? Zelf nader ik kruisingen altijd rustig zodat je altijd kunt anticiperen. Dat haasten is vaak maar een paar minuutjes winst op de hele rit. Stress om niks.
Cookie-instellingen beheren