Weerbericht:
Vandaag vrij warm, meest droog en geregeld zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 114 km

Zeer grote brand schuur Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 08-10-2020, 14.18 uur - Update: 08-10-2020, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is vanmiddag brand ontstaan in een schuur. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand.


Het vuur in het pand aan de Vrijberghsedijk werd even voor 14.00 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een uitslaande brand. Daarom werd al snel opgeschaald naar middelbrand zodat een tweede tankautospuit ingezet werd. Later werd zelfs 'zeer grote brand' afgekondigd en gingen nog veel meer brandweerwagens ter plekke.

De schuur is ondanks de inzet van de brandweer volledig verwoest. In de circa 60 meter lange schuur stonden onder andere machines. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was er kans op uitbreiding naar een naastgelegen dieseltank en een tweede schuur met machines, maar kon overslag worden voorkomen.

In de schuur was niemand aanwezig. Er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer is op dit moment nog aan het blussen en dat zal ook nog wel een tijdje duren. Rond 16.00 uur kon de brandweer al wel het sein 'brand meester' geven. Vanwege de brand zijn de Vrijberghsedijk en de Broeksedijk afgesloten voor doorgaand verkeer. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (9-10-2020 om 09:47)
Sterkte Peter.
Cookie-instellingen beheren