Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging straatroof Eisenhowerlaan Middelburg

Toegevoegd: 08-10-2020, 17.36 uur - Update: 08-10-2020, 22.13 uur
Poging straatroof Eisenhowerlaan Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee mannen hebben vorige week woensdagavond (30 september) op de Generaal Eisenhowerlaan in Middelburg geprobeerd een andere man te beroven. Er is vandaag aangifte gedaan.


Het slachtoffer, afkomstig uit Middelburg, werd door de twee mannen aangevallen maar volgens de politie raakte hij niet gewond. De politie zoekt mensen die meer over het incident weten. De recherche is daarnaast specifiek op zoek naar een man die in de buurt van het tunneltje fietste toen het slachtoffer door de straatrovers werd aangevallen.

Tips zijn bij de politie welkom via 0900-8844 of via WhatsApp: 06-12207006. Geeft u uw informatie liever anoniem door, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren