Weerbericht:
Vrij veel wind bewolkt en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

ISD-maatregel geëist voor vernielen auto's

Toegevoegd: 08-10-2020, 22.21 uur
ISD-maatregel geëist voor vernielen auto's
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 36-jarige F. P. uit Goes heeft donderdag in Middelburg de ISD-maatregel van twee jaar tegen zich horen eisen. Dit vanwege het vernielen van auto’s.


Begin maart had P. met een vriend uit Axel afgesproken. De net afgekickte P. vernam dat zijn vriend ook van de drugs af was en dus beloofde het een leuke avond te worden. Eenmaal in Axel bleek de vriend in kwestie de drugs toch weer omarmd te hebben en nam P. ook maar weer eens twee lijntjes.

Op een gegeven moment verliet het duo de woning en vervolgens zou P. plots schoten hebben gehoord. Hij raakte in paniek, rende weg en vroeg een automobilist om de politie te bellen. Toe die dat niet deed, sloeg hij met zijn mobieltje op de motorkap. Inmiddels was de politie al gewaarschuwd omdat P., ook andere auto's te lijf zou gaan gegaan. Toen agenten arriveerden werd hij direct in de boeien geslagen en verdween hij in een politiecel.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren