Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog geen einde aan inbrakenreeks Oosterschelderegio

Toegevoegd: 08-10-2020, 22.30 uur
Nog geen einde aan inbrakenreeks Oosterschelderegio
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de inbrakenreeks in de Oosterschelderegio. Ook donderdagavond was het weer raak, dit keer in Heinkenszand.


Halverwege de avond vond een inbraak plaats bij een bedrijf aan de Guldenroedestraat die parallel aan de Drieweg (N665) loopt. Of er iets is buitgemaakt, is nog niet bekend. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Woensdag maakte de politie melding van een inbrakenreeks in het Oosterscheldegebied. Sinds 24 september werd zeker vier keer ingebroken in Rilland, vier keer in Heinkenszand, één keer in Yerseke, één keer in Schore, één keer in Renesse en twee keer in Goes. In Kapelle werden zeker vier inbraken gepleegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750