Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand groepsaccommodatie vermoedelijk aangestoken

Toegevoegd: 09-10-2020, 12.29 uur
Volgens de politie is de brand vermoedelijk aangestoken.
Volgens de politie is de brand vermoedelijk aangestoken.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De brand bij groepsaccommodatie Huize Marja aan de Langedam gisteren in Zoutelande is vermoedelijk aangestoken. Dat meldt de politie.


De brand in het vrijstaande pand werd donderdagochtend rond 04.15 uur ontdekt. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was het vuur uitslaand. Binnen vijf minuten werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen blusvoertuigen uit Zoutelande en Koudekerke ter plekke om te blussen. De brandweer van Middelburg assisteerde met de inzet van een ladderwagen.

Volgens de politie heeft een eerste onderzoek uitgewezen dat er vermoedelijk sprake is van brandstichting. De eigenaar van het pand heeft aangifte gedaan. Getuigen die rond het tijdstip van de brand iets verdachts hebben opgemerkt aan de Langendam of omgeving, worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren