Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar opgepakt na grap over bommen op Schiphol

Toegevoegd: 09-10-2020, 17.20 uur
Goesenaar opgepakt na grap over bommen op Schiphol
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De Koninklijke Marechaussee heeft vanmiddag in de vertrekhal op Schiphol een 62-jarige man uit Goes aangehouden. De man riep dat hij bommen bij zich had.


Marechaussees werden ter plaatse geroepen bij de incheckbalie in de vertrekhal vanwege de melding van de man. Een deel van de vertrekhal werd tijdelijk afgezet en de speurhond explosieven en extra personeel van de Marechaussee werd ingezet.

Tijdens het onderzoek riep de man dat het om een grap zou gaan. Hierop is de man aangehouden, hij zit vast voor verder onderzoek. Vrij snel na onderzoek werd de afzetting opgeheven en werd de vertrekhal door de Marechaussee vrij gegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (10-10-2020 om 14:04)
Daar ben je dan 62 voor gewoon chapo cjapo!!
Redouane (9-10-2020 om 20:21)
Goed werk van de Koninklijke Marechaussee. Nationale Luchthaven Schiphol dient veilig te blijven zodat mensen in vrijheid kunnen reizen. Een bommelding wordt altijd serious genomen, ook indien er sprake is van een onschuldig bedoeld grapje.
Joop (9-10-2020 om 18:38)
Hier kun je beter geen grappen over maken. Wat een mafkees!
Cookie-instellingen beheren