Weerbericht:
Enkele winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter rukt uit voor ongeluk Goes

Toegevoegd: 10-10-2020, 00.26 uur
De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeluk in Goes is vanavond een fietser gewond geraakt. Een traumahelikopter rukte uit, maar bleek niet nodig te zijn.


Rond 22.40 uur kwam de fietser op de Goese Meerlaan vermoedelijk in botsing met een fietsster. Beide betrokkenen kwamen ten val. Direct na de melding werd er een ook traumahelikopter opgeroepen. De inzet hiervan bleek achteraf niet nodig te zijn.

De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, maar raakte niet gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry Nak (10-10-2020 om 08:59)
Zal wel weer een zatlap zijn geweest
Cookie-instellingen beheren