Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Aangespoelde drugspakketten zorgt voor drukte bij Borssele

Toegevoegd: 10-10-2020, 14.31 uur
De drugs spoelde dinsdag aan bij Borssele.
De drugs spoelde dinsdag aan bij Borssele.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - De politie heeft de afgelopen dagen intensief gecontroleerd op het strand bij Borssele waar dinsdag een grote hoeveelheid drugspakketjes aanspoelden.


Volgens de politie komen er mensen uit heel Nederland naar het strandje om te zoeken naar meer pakketjes. Er zijn dan ook meerdere personen gecontroleerd waarvan er één is aangehouden omdat hij geen geldige identiteitskaart kon laten zien. Ook twee personen die zich in de duinen verstopten voor de agenten zijn bekeurd. Het duingebied was verboden gebied.

Twee personen die langs de waterlijn aan het zoeken waren zijn ook aangesproken door de agenten. De mannen hadden volgens de politie een paar honderd kilometer gereden om “even een luchtje te scheppen”.

Eerder deze week is tijdens de controle van een auto ook een man aangehouden die dertig ponypacks met cocaïne bij zich had. Deze verdachte is overgebracht naar Torentijd. Een ponypack is kleine gevouwen envelop waarin een geringe hoeveelheid harddrugs wordt bewaard voor gebruik of verkoop.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750