Weerbericht:
Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man en vrouw opgepakt na burenruzie in Axel

Toegevoegd: 10-10-2020, 15.06 uur
Man en vrouw opgepakt na burenruzie in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een 48-jarige man uit Terneuzen en een 31-jarige vrouw uit Axel zijn vrijdagavond aangehouden na escalatie tijdens een burenconflict. Een 31-jarige vrouw uit Axel heeft aangifte gedaan.


Agenten kregen omstreeks 19.30 uur een melding van een hoogoplopend conflict in de Verdistraat waarbij meerdere personen zouden zijn betrokken. Ter plaatse troffen de agenten een zeer chaotische en vijandige sfeer aan. Tientallen mensen liepen schreeuwend over straat.

Omstanders wezen een mogelijke verdachte aan die een buurtbewoner zou hebben bedreigd. Agenten zijn achter de vluchtende verdachte aangerend. De man verzette zich hevig en agenten hebben pepperspray gebruikt. Met hulp van een omstander is de man aangehouden.

Een agent raakte tijdens de aanhouding gewond aan zijn arm en hand. Een 31-jarige vrouw is aangehouden omdat zij de agenten belemmerden en beledigden. Zij gaf geen gehoor aan het bevel of vordering. Beide verdachten zitten vast voor verhoor.

De politie heeft een aangifte en getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek naar het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rini de jonge (11-10-2020 om 12:08)
uit huis zetten door de woningbouw dan keer de rust terug