Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist onder invloed vliegt uit de bocht

Toegevoegd: 11-10-2020, 10.49 uur
Automobilist onder invloed vliegt uit de bocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SCHORE - De politie heeft zaterdagavond een bestuurder aangehouden die onder invloed van alcohol een ongeluk had veroorzaakt.


Agenten werden rond 23.45 uur gestuurd naar een ongeluk op de Kelhoekseweg waarbij mogelijk iemand gewond was geraakt. Ter plaatse bleek het om een eenzijdige aanrijding te gaan waarbij een bestuurder uit de bocht was gevlogen en in een greppel was beland.

De automobilist bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij blies bij een ademanalyse maar liefst 775 ug/l. Zijn rijbewijs is dan ook ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (12-10-2020 om 07:20)
Wat ben je dom man om zo te veel drank heeft gedronken en dan je auto te besturen wat natuurlijk niet kan rijbewijs ingenomen maar daar zal ook nog een leuk bedrag betaalt moeten worden wat geen verzekering betaalt