Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 164 km

Twee jongens opgepakt voor partij illegaal vuurwerk

Toegevoegd: 11-10-2020, 11.01 uur
Agenten controleerden aan het einde van de middag in Middelburg een bestelbus.
Agenten controleerden aan het einde van de middag in Middelburg een bestelbus.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag in een garagebox in Middelburg een grote partij illegaal vuurwerk gevonden. Er zijn twee jongens aangehouden.


Agenten controleerden aan het einde van de middag in Middelburg een bestelbus. Hierin vonden zij enkele dozen gevuld met zwaar illegaal vuurwerk. Er werd direct een onderzoek gestart en het spoor leidde de agenten naar een garagebox aan de Klarinetweg. Hier werd rond 17.00 uur een grote partij illegaal vuurwerk gevonden. In de ruimte lag 268 kilogram zwaar vuurwerk waaronder nitraten en cobra’s. In de loods lag ook nog een taser, een balletjespistool en een mes.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft het vuurwerk in de avond op een veilige manier afgevoerd. Door de politie konden twee verdachten worden aangehouden. Het gaat om jongens van 17 en 19 jaar oud, ze zitten vast voor verhoor. De politie doet verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (11-10-2020 om 20:51)
Idd hiphop, ze beseffen niet hoe gevaarlijk het is. En...wanneer wordt nou precies duidelijk gemaakt wat verboden is qua vuurwerk en wat niet?? Hoor je weer niks over hè, net zoals ieder jaar, pas op 1 januari hoor je de regering erover. Vol plannen dat het verboden moet worden... maar ieder jaar laten ze het wéér versloffen....
Hop hop hop in het kippenhok (11-10-2020 om 12:13)
Gewoon tot na oud en nieuw vastzetten in torentijd
Cookie-instellingen beheren