Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Brand in vrijstaande woning Zoutelande

Toegevoegd: 11-10-2020, 12.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - In een vrijstaande woning in Zoutelande is zondagmorgen brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


Het vuur werd rond 11.35 uur ontdekt in het pand aan de Bosweg. Bij aankomst van de brandweer kwam er rook uit de woning. Er zijn twee blusvoertuigen ter plaatse gekomen om het vuur te blussen. Ook een ladderwagen kwam ter plekke, maar deze hoefde niet meer ingezet te worden. Volgens de Veiligheidsregio was er niemand in de woning aanwezig toen de brand uitbrak.

Nadat het vuur was geblust heeft de brandweer de woning geventileerd. Om 12.15 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Over de omvang van de schade en de oorzaak van de brand is nog niks bekend gemaakt. De brandweer doet nog nader onderzoek naar de oorzaak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jean (11-10-2020 om 19:42)
Vreemd, ik hoorde aanzienlijk meer sirenes dan wat hier aanwezig lijkt te zijn. Maar 2e keer een pand zonder bewoners/toeristen in Zoutelande, binnen een paar dagen, verdacht.
John (11-10-2020 om 13:19)
Niet zo fraai, tweede brand in een week waarvan de vorige opzet was. Als er uit onderzoek komt dat deze brand ook aangestoken is zou je je toch vrezen dat er een pyromaan bezig is in Zoutelande.
Cookie-instellingen beheren