Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 95 km

Personenauto zwaar beschadigd na aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 12-10-2020, 16.33 uur
De betrokken personenauto liep flinke schade op.
De betrokken personenauto liep flinke schade op.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een personenauto is vanmiddag zwaar beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Koegorsstraat in Terneuzen.


Vlakbij de bocht bij de Nieuwe Blikstraat kwam de auto rond 15.50 uur in botsing met een ander voertuig, vermoedelijk een vrachtwagen. Voor de bestuurder van de auto werd een ambulanceteam opgeroepen maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond raakte, kon de politie vanmiddag nog niet zeggen.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Toyota Yaris getakeld. De gemeente Terneuzen heeft vervolgens het wegdek gereinigd vanwege een vloeistoflekkage. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patricia (13-10-2020 om 18:00)
Die mevrouw die heeft geholpen was mijn moeder
Jean Pierre (12-10-2020 om 19:45)
Helaas kon ik op de beschrijving de lokatie van het ongeval niet vinden. Via deze weg wil ik de vrouw bedanken die mijn moeder heeft bijgestaan en op mij heeft gewacht!!! Graag willen wij u persoonlijk bedanken.
Cookie-instellingen beheren