Weerbericht:
Vrij veel wind bewolkt en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Niets gevonden na melding schoten Nieuwerkerk

Toegevoegd: 13-10-2020, 10.03 uur
De politie zette na de melding de straat af.
De politie zette na de melding de straat af.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - De politie heeft zondagavond onderzoek gedaan in Nieuwerkerk nadat melding was gemaakt van schoten die gehoord zouden zijn.


De schoten zouden rond 21.30 uur zijn gehoord in de omgeving van de Badhuisstraat, mogelijk na een conflict tussen meerdere personen op straat. De politie zette de straat af, deed onderzoek en kwam met een diensthond ter plekke maar volgens een woordvoerder leverde dit alles niets concreets op. “We hebben uitvoerig onderzoek gedaan, maar kunnen niet constateren of daar iets heeft plaatsgevonden. Er zijn geen aanwijzingen voor gevonden en tot nu toe heeft niemand aangifte gedaan.”

Eventuele getuigen van het incident worden gevraagd zich te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren