Weerbericht:
Wolkenvelden, lokaal mist. Overdag in de zuidelijke helft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Demonstratie tegen coronaregels in Goes

Toegevoegd: 13-10-2020, 21.59 uur - Update: 13-10-2020, 22.52 uur
Foto 7 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (26-10-2020 om 22:38)
Met stijgende verbazing lees ik het Zeeuwse Corona nieuws dagelijks. Vol met tegenstrijdigheden als je goed leest. 168 ziekenhuisopnames sinds dit voorjaar... Hoeveel mensen zijn ondertussen ontslagen? vandaag en vele andere dagen geen nieuwe opnames? Wel de planbare zorg afschalen? Voor alle schapen hier: Wereldwijd is de griep (influenza) voor 98 % VERDWENEN. En de narcistische deugmensen die anderen een schuldgevoel aanpraten: Hoeveel familieleden, vrienden, buren, en bekenden van jullie zijn er met bosjes omgevallen aan cojona?
John (14-10-2020 om 17:09)
Vlinder, Ga dan ook niet zitten miepen als je ziek wordt, en accepteer dan ook geen medice zorg.
Michel (14-10-2020 om 17:06)
Beste mensen, niet meer reageren op reacties zoals die van @Vlinder en consorten, deze hebben een verstand van nul , nul Aan @Vlinder en consorten, het zal misschien wel eens goed zijn, dat jullie met het feit op de neus wordt gedrukt.
Ed (14-10-2020 om 14:11)
@Peter..... Je mag wel een dagje mee lopen hoor als ik mijn werk als BOA uitvoer. Wij lopen iedere dag zelf weer het risico om besmet te worden door mensen die de regels niet zo nou nemen. Of sterker nog, deze regels totaal aan hun laars lappen Schrijven wij een bekeuring uit aan hen die dat doen? Ja natuurlijk doen we dat, daartoe hebben we een ambtsinstructie gekregen. Doen we dat veel? Nee in tegendeel, in Zeeland zijn tot nu toe de minste bekeuringen geschreven. Dus ga geen dingen roepen waar je totaal geen weet van hebt! En oja..... houd je al aan de regels dan zal het met jou persoonlijke crisis wel meevallen!!
Jac (14-10-2020 om 11:53)
Dodental valt wel mee(als is iedere dode er 1 te veel) vooral veel in de verpleegtehuizen en oude en zeer zwakke. Veel van hun was ook overleden aan een griepje. Heel de maatschappij platgooien vind in niet het juiste. Vooral praktisch de kwetsbare ter plaatsen beschermen en helpen , daar zou ik als overheid meer op inzetten. De angst is er uit bij de meeste mensen dus de regels zoals je rondom je kan zien worden niet echt goed nageleefd. Ik moet niet zo nodig op vakantie en hou gewoon 1.5 meter afstand, lijkt voor veel mensen moeilijk.
Marcel (14-10-2020 om 11:11)
Ik zou daar niet tussen gezien willen worden, wat een zielige vertoning.