Weerbericht:
In de kustprovincies mist en bewolking, elders zon
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 53 km

Nieuwe arrestaties in drugsonderzoek haven

Toegevoegd: 14-10-2020, 12.29 uur
De politie verrichte in hetzelfde onderzoek op 1 juli een hele reeks arrestaties.
De politie verrichte in hetzelfde onderzoek op 1 juli een hele reeks arrestaties.
© Foto: Roland de Jong (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De recherche heeft gisteren en vandaag in totaal drie verdachten aangehouden in het onderzoek rond Operatie Portunus tegen de drugshandel in de Vlissingse haven.


Operatie Portunus richt zich op het onderzoeken van de import van cocaïne via de Vlissingse haven. Op 1 juli was er al een grote actie met meerdere aanhoudingen en doorzoekingen. Het onderzoeksteam nam toen ook een grote hoeveelheid datadragers in beslag.

Deze week werden in hetzelfde onderzoek twee mannen uit Vlissingen (27 en 28 jaar oud) en een 25-jarige man uit Kruiningen opgepakt. Bij het doorzoeken van de woning van de 25-jarige man uit Kruiningen werd 3.500 euro aan contanten en een kilo hash in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren