Weerbericht:
Droog en opklaringen. Dinsdag koel en in het zuiden wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Wapens in beslag genomen bij invallen Zierikzee

Toegevoegd: 14-10-2020, 18.57 uur
Wapens in beslag genomen bij invallen Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Woensdagochtend vroeg zijn agenten op verschillende locaties, vier loodsen en een woning, in Zierikzee binnengevallen. De invallen hadden te maken met een lopend rechercheonderzoek. Er is een verdachte aangehouden. Dit betreft een 55-jarige inwoner van Zierikzee. Hij wordt verdacht van handel in wapens.


Op de verschillende locaties werden door de politie goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook vonden de agenten meerdere vuurwapens die echt, nep of ondeugdelijk onklaar gemaakt waren, munitie, een katapult met laserpen en een taser.

Door de politie werden eveneens onderdelen van politie- en Marechaussee-uniformen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen voor onderzoek. De verdachte is ingesloten in een politiecellencomplex en zal daar gehoord worden over de bevindingen van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren