Weerbericht:
Af en toe (mot)regen. Morgen overdag droog en af en toe zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Burgemeester sluit drugspand in Oost-Souburg

Toegevoegd: 15-10-2020, 15.21 uur
Burgemeester sluit drugspand in Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Donderdag heeft burgemeester Van den Tillaar, op advies van de politie, een woning in Oost-Souburg voor drie maanden gesloten nadat er drugs is aangetroffen.


Tijdens een opsporingsonderzoek in de woning aan de Van Teijlingenstraat heeft de politie softdrugs aangetroffen. Daarmee is door de politie een misdrijf ontdekt.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van artikel 13b van de Opiumwet. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (17-10-2020 om 07:58)
Jaap, vind het hier super gezellig woon er nu 11 jaar heb het echt helemaal naar me zin. Beter dan Middelburg beter dan Vlissingen. Dus waar heb je het in hemelsnaam over? Er is soft drug gevonden dus het huis word gesloten???? Doe normaal soft drugs komt van een plant, ja een plant. Nou nou wat een misdrijf.
Jaap (16-10-2020 om 12:27)
Wat is er nog over van het ooit zo goede Souburg, hoever gaat de neerwaartse spiraal nog door? Het Oranjeplein dat grondig verpest is, de vele importfiguren van bedenkelijk niveau en het feit dat het gedaald is tot een wijk van de gemeente Vlissingen zegt ook genoeg. Sterkte voor de mensen die het gezellige dorp nog meegemaakt hebben.