Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man bekent brandstichtingen in Zierikzee

Toegevoegd: 15-10-2020, 17.50 uur
Man bekent brandstichtingen in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Vorige week zaterdagavond werd door de politie een inwoner van Zierikzee aangehouden op verdenking van het bezit van een vuurwapen, een stroomstootwapen en harddrugs. De man is ingesloten en inmiddels verhoord door rechercheurs. Het onderzoek is nog in volle gang.


Tijdens één van de verhoren heeft hij bekend betrokken te zijn geweest bij de brandstichtingen bij een woning aan de Moggestraat in Zierikzee op 15 en 21 september jl.

De bewoner van het pand, die in eerste instantie was aangehouden door de politie, is op dezelfde dag in vrijheid gesteld. Hij bleek niets met de brandstichtingen te maken te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren