Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen bij controle op fietsverlichting Terhole

Toegevoegd: 15-10-2020, 18.07 uur
Bekeuringen bij controle op fietsverlichting Terhole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERHOLE - De politie heeft vanmorgen aan de Hulsterweg in Terhole gecontroleerd op fietsverlichting en snelheid. Er werden meerdere bekeuringen uitgeschreven.


De controle vond plaats tussen 07.30 en 08.15 uur. Drie fietsers, die geen werkende verlichting hadden, kregen een bekeuring. Een 23-jarige beginnende bestuurder werd eveneens op de bon geslingerd. Hij passeerde de agenten met een snelheid van 105 km/u waar 60 km/u was toegestaan. De officier van justitie zal later beslissen over de hoogte van de bekeuring.

De politie laat weten morgen opnieuw te gaan controleren in de gemeente Hulst.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chiel van veen (18-10-2020 om 12:36)
Heb je die antigsm ook weer met een totaal ander onderwerp; zijn Telefoon haat. Hallo!!! Het gaat hier om fietsverlichting niet over mobieltjes. Leg het nou toch een naast je neer man! Je lijkt wel geobsedeert door jongeren en telefoons!
AntiGSM (16-10-2020 om 10:28)
Veelal zien we bij de jeugd meestal verlichte gezichten door de smartphone, ze kijken toch nergens anders na dus de andere verlichting is niet belangrijk.
fietser (16-10-2020 om 00:04)
Nou ze zijn dus gewaarschuwd er wordt weer gecontroleerd. Licht aan dus en ook lichte kleding dragen. Geen donkere jassen dus.
Sander de Schepper (15-10-2020 om 19:52)
Goed werk van de politie. Het aantal fietsers dat geen verlichting voert in het donker is erg hoog. Graag vaker van dergelijke acties.