Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor gaslek in Goes en Krabbendijke

Toegevoegd: 15-10-2020, 22.10 uur
De melding in Krabbendijke werd rond 16.45 uur gedaan aan de Oostweg.
De melding in Krabbendijke werd rond 16.45 uur gedaan aan de Oostweg.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - In Goes en Krabbendijke is de brandweer vandaag uitgerukt voor een gaslek. Beide lekkages vonden plaats tijdens werkzaamheden.


De melding in Krabbendijke werd rond 16.45 uur gedaan aan de Oostweg. Tijdens graafwerkzaamheden was er hier een gasleiding geraakt. De brandweer heeft ter plekke metingen verricht. Door de wind verwaaide het gas al snel en ontstond er ook geen gevaarlijke situatie. Het incident kon al snel worden overgedragen aan de netbeheerder.

Vanmiddag rond 14.10 uur werd de brandweer ook ingezet voor een gaslekkage aan de Kuyperlaan in Goes. Hier was ook tijdens werkzaamheden melding gemaakt van een gaslek. Ook dit incident is overgedragen aan de netbeheerder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren