Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Spijkenisse bestuurde auto die tegen gevel reed

Toegevoegd: 17-10-2020, 09.52 uur
Bij de aanrijding ontstond een flinke ravage.
Bij de aanrijding ontstond een flinke ravage.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Niet een 22-jarige Vlissinger maar een 23-jarige inwoner van Spijkenisse zou de auto hebben bestuurd die zich eind vorige maand in de gevel van een gezondheidscentrum in Vlissingen boorde.


Een personenauto reed op 28 september rond 23.55 uur over de Nieuwe Vlissingseweg. Door onbekende oorzaak schoot hij via de berm de Hermesweg op om vervolgens zeker 150 meter verder tegen de gevel van gezondheidscentrum De Keien tot stilstand te komen. Er ontstond een flinke ravage en ter plekke werden drie gewonden aangetroffen. Eén van de drie, een 21-jarige Vlissingse passagier, moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. De anderen, een 22-jarige Vlissinger en een 23-jarige man uit Spijkenisse konden ter plaatse worden behandeld door de ambulancedienst.

De politie ging er vanuit dat de 22-jarige man de bestuurder van de auto was. Bij hem werden een drugs- en een blaastest afgenomen en de politie nam ongeveer 49 gram hennep bij hem in beslag. De 22-jarige werd op 1 oktober in vrijheid gesteld. Donderdag meldde de 23-jarige man uit Spijkenisse zich bij de politie met de verklaring dat hij de bestuurder van de auto was. Volgens de politie bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en is hij ingesloten voor verder onderzoek.

De auto werd direct na de aanrijding al in beslag genomen voor technisch onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (17-10-2020 om 12:03)
Die kan wel examen gaan doen voor z'n vliegbrevet
Mijn mening (17-10-2020 om 10:35)
Raar volk loopt er op d wereld, laat ze de kosten van het onderzoek ook maar gewoon betalen.
Cookie-instellingen beheren