Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dood man bij haventje Tholen mogelijk misdrijf

Toegevoegd: 17-10-2020, 15.06 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Het politie-onderzoek naar de toedracht van het overlijden van de man die vanochtend werd gevonden bij Tholen is nog in volle gang. De politie houdt er rekening mee dat sprake is van een misdrijf.


Het levenloze lichaam werd rond 09.00 uur gevonden op de keien onder een steiger bij het haventje naast de Bergsediepsluis, vlakbij de Oesterdam. Na een eerste onderzoek werd door de politie verder opgeschaald. Een groot aantal technisch en tactisch rechercheurs kwam ter plekke en de politie zette ter plaatse een tent op. Ook werd een deel van de parkeerplaats afgezet met zwarte zeilen.

Een politiehelikopter kwam ter plekke om vanuit de lucht de situatie vast te leggen. Deze landde vervolgens op een grasveldje. Er kwam ook een politieboot ter plekke maar deze is, net als de helikopter, inmiddels weer vertrokken. Tegen 14.00 uur werd het lichaam met behulp van een hoogwerker van de brandweer Bergen op Zoom naar boven getild. Momenteel vindt nader onderzoek plaats. Het haventje en de steigers zijn nog altijd door de politie afgezet.

Later meer


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
¿ Que pro Quo ? (21-10-2020 om 15:08)
Ik las elders dat het om een latijns amerikaan gaat. Komt ook dit niet voort uit de internationale drugsmaffia die dit land aan het overnemen is ? En zijn "wij" nu blij mat decennia lang draconische bezuinigingen bij justitie van de plintenklotserwinst types die hun diepe zaken nu goed vol hebben maar nergens een cent aan uit willen geven behalve zichzelf ? Men gaat zich afvragen waar die plintenklotsers dan die enorme winsten vandaan haalden ?
Landrot (18-10-2020 om 12:46)
het zal wel hoor want die afgelegen haventjes zijn allemaal broeinesten vol criminelen.
Cookie-instellingen beheren